Nedläggningshot

Jag känner att jag inte orkar upprätthålla 2 bloggar just nu. Att uppdatera både min egen och Ramses känns som det är mig övermäktigt. Om detta inte möter omfattande protester kommer denna blogg gå i dvala och eventuellt läggas ner till förmån för min egen blogg.

//Ramses matte

I Enköping igen

I helgen åkte vi till Enköping igen. Husse skulle visst spela golf eller nåt. Matte var hemma med mig. Vi gick ut två gånger och det var jättespännande. Fanns massa roligt att undersöka.


Matte är tråkig

Hon vill inte leka med mig. Så när jag försöker plocka ner leksaker och leka själv blir hon arg för att jag hoppar upp på ställen där jag inte får vara. Konstig är hon. Nu har jag fått en pinne att leka med, men det är inte lika kul som när hon leker med mig. Men hon måste plugga säger hon. Verkar trist.

Husse känner sig lite förfördelad tror jag. Han kallade mig mattes katt i går. Men matte är ju bäst. Hon har nästan alltid tid att gosa lite med mig elelr leka. Husse är ju borta hela dagarna. Matte är ju oftast hemma i alla fall.

I helgen

I fredags packade matte in mig i bilen och vi gav oss ut på en lång resa. Först stannade vi hos hennes mamma och hälsade på. Hennes kompis var också där och klappade på mig hela tiden. Fatta vad jobbigt att undersöka huset med någon som klappar på en hela tiden. Fick träffa farbror Jasper också. Han var jättestor, men inte så snacksugen. Efter en stund packade vi in oss igen och åkte och hämtade husse på jobbet för att sen åka hem till hans mamma och pappa. De hade ett jätteintressant hus och jag hade hela helgen på mig att undersöka det. Jag gick upp och ner i trappan själv. Husses pappa hade gjort om badrummet och jag tyckte det var jättefint. Matchade mig i brunt och vitt. Tycker matte och husse ska köpa ett likadant badkar, det hade en katthylla där man kunde ligga och titta på matte när hon gjorde sig i ordning.

Dessutom hade de en uteplats där jag fick vara ibland. Det var jättespännade. Husses pappa lekte massor med mig och alla tyckte jag var så söt.

På vägen hem stannade vi hos mattes familj igen och jag fick åter igen massa klappar och beröm och så träffade jag farbror Jasper igen. Han sa åt mig att passa mig och gick sen sin väg. Sen åkte vi hem igen och det var skönt att vara hemma igen.Lite utlovade bilder


Matte är hemma igen

Nu har hon varit borta och kommit hem igen. Hoppas hon blir hemma nu. Fast både idag och igår har hon varit borta länge. Så jag springer till dörren så fort hon kommer hem. Annars har husse och jag haft rätt trevligt, men han är rätt trist ibland. Han vill sova så länge. När jag väcker honom säger han att klockan är fem och slänger ut mig. Tråkmåns.

Idag har matte badat mig. Tycker inte om det, men matte säger att jag måste vara fin i helgen för då ska vi åka bort, säger hon. Jag tyckte jag var fin jag. Men, men fick lite köttfärs idag och det vägde nästan upp.

Matte lovar lite bilder i morgon.

RSS 2.0