Matte är hemma

Efter att ha fått stå ut med endast husse i några dagar är nu matte hemma igen. I morse gosade vi en lång stund och jag har hängt henne i hälarna hela dagen. Förutom när hon var och handlade. När hon kom hem fick hon för sig att vi skulle göra något ihop och nu fick jag veta vad selen var till. Vi gick ut! Lite läskigt var det men matte sa att jag var mycket modig. Det var mycket att nosa på och undersöka.


Uhääääääää

Matte har köpt en sele till mig idag. Usch och fy! Svart med mesiga tassmärken på. Så omanligt. Jag tyckte inte om den. Tog mig faktiskt en bra stund att åla mig ur den.

Men i går hände det grejer ska ni veta. Matte satte upp mig på en hög hylla på klösträdet där det fanns en jätterolig leksak! Men det var väldigt högt att hoppa ner på golvet därifrån så de flyttade in trädet i ett hörn vid soffan och då blev det mycket bättre! Nu är jag där mycket oftare och lyckedes faktiskt få loss bollen i leksaken idag, men matte sydde genast dit den igen.

Matte tog lite bilder på mig när jag lekte.


Klösträdet

Jag har fortfarande inte låtsas om klösträdet. Matte har tagit lite kort på det och sen på mig. Men hon kunde bara få en på mig med trädet, då jag satt nedanför. Jag tänker inte befatta mig med det så det så.

image3
image4

Ett klösträd

Matte är så lycklig över det nya klösträdet, men jag låtsas som ingenting. Jag har lekt på stegen hon använde för att sätta upp det, i kartongen, i en annan kartong och legat och sovit bakom tvn. När hon packa upp det var jag förstås så nyfiken att jag inte kunde låta bli att vara med. Matte har försökt få mig att klösa på stolparna, men varför ska jag göra det? Jag klöser ju så bra på hennes kontorsstol.

Nu ligger jag i min korg under hennes bord och tvättar mig. Var i trädet nyss, men det var bara för att hon bjöd på godis där.

Jag tänker minsann inte vara intresserad.

PS- husse tog med kameran till jobbet idag så det blir inga bilder förrän han kommer hem.

Välkommen till min nya blogg!

Matte skriver mer än gärna om mina eskapader men jag tänkte att jag berättar allt mycket bättre själv. Matte får bidra med bilder på mig och på vad som händer mig.

I dag går matte på tårna. Klösträdet skall komma idag. Jag roar mig med att leka i soffan istället. Innan har jag hjälpt matte att bädda och busat i sängen.

Vet att matte skrev att jag lärt mig apport. Det har hon fått helt om bakfoten, det är de som har lärt sig kasta musen när jag kommer med den. I går lekte vi en stund till när husse och matte gått och lagt sig.

//Ramses

image1

RSS 2.0